Avocatul Florin Răican

11 COMENTARII

  1. Felicitari dle avocat,pot sa fac o reverenta si sa spun…..”chapo”,ma simt mandra ca am fost colegi …..si
    mi-as dori sa ne putem revedea.O vara splendita iti doresc !!

  2. Lumea avocaturii pare mai interesanta privita din interior. Felicitari pentru explicatiile date in legatura cu contractele in franci elvetieni, cele de la Volksbank.

  3. Modest, profesionist si cu simtul umorului. De ce nu sunt toti avocatii asa ? Pe cand o emisiune numai despre Volksbank ? Ne-au capiat creditele astea in franci elvetieni ! Teapa vietii mele !

  4. Am terminat Facultatea de drept si stiinte administrative “Ovidius” din Constanta. Am un masterat finalizat in Drept public. Ma pregatesc pentru admitere in Barou. As vrea sa stiu daca dl. avocat Raican primeste stagiari.

  5. Daca dl. avocat are dreptate si 75% din magistrati sunt femei, inseamna ca traim intr-un “matriarhat juridic” ?

  6. Nu ati intrebat ce taxe sau onorarii se platesc pentru un dosar cu Volksbank. Puteti da acesta informatie ?

  7. ,,Ca sa fii om intreg, atatea sunt necesare,, – n-am spus-o eu, ci Geo Bogza,iar tu esti cu adevarat un OM de onoare, un om care nu a trait degeaba pe pamant. Iti multumesc pentru ca existi…

  8. Traiesc de mai multi ani in Franta si aici am auzit prima data de dl. avocet Raican. L-am cautat pentru o problema de natura juridical si am fost extreme de multumita. Acum am vazut si acest filmulet si recomand serviciile dlui. avocat fara nici o ezitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.