Un nou partid pe scena politică: REPER

0
7682
Cristina Camelia Rizea

Partidul REPER este, de azi, înființat oficial după primirea hotărârii definitive, la doar două luni de la depunerea actelor la Tribunalul București. Partidul REPER îi are ca membri fondatori pe europarlamentarii  Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache și Alin Mituță, primii doi fiind și copreședinți. Lor li s-au alăturat până acum încă zece deputați și senatori.

”Le mulțumim tuturor celor care au contribuit până acum la realizarea acestui proiect dar și celor care de acum încolo, aleg să ni se alăture. În perioada următoare începem dezbaterile pe documentele de funcționare ale partidului, precum statutul, într-un proces transparent și deschis.

Vrem să transformăm această organizație într-una a dialogului deschis cu societatea civilă, mediul privat, cu toți cetățenii, pentru că doar din această conlucrare și din implicarea fiecăruia se nasc cele mai bune soluții pentru societatea în care trăim.

Pentru județul Constanța, îmi doresc ca această formațiune politică să aducă un plus de maturitate în abordarea soluțiilor la problemele cu care noi, toți constănțenii ne confruntăm.

Filiala REPER Constanța este în formare, avem sute de cereri de adeziune în noul partid, iar numărul lor este într-o continuă creștere. Pentru REPER Constanța va urma o perioadă imediat următoare de organizare locală concomitent cu implicarea noastră în dezbaterile pe statut și pe proceduri, la nivel național”, a transmis Cristina Camelia Rizea, deputat REPER Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.