Grădina de Vară Neptun va găzdui, joi, 11 august 2022, spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”

0
181

Grădina de Vară Neptun va găzdui, joi, 11 august 2022, ora 20.30, spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, în regia lui Toma Hogea.

Este un spectacol pentru toate vârstele, pornind de la adaptarea scenică, care respectă întru totul povestea clasică dar, transpusă scenic într-o viziune regizorală/scenografică modernă. Orice spectacol presupune o nouă provocare pentru fiece artist, este momentul de întâlnire/descoperire a actorilor cu personajele noi, care însuflețite cu har si plăcerea jocului, oferă lumină, bucurie si zâmbete pe chipul fiecărui spectator.

Titlul „CENUȘĂREASA” ne dezvăluie, deja, atmosfera spectacolului dar, totodată, invită publicul, de toate vârstele, de-a fi părtași la seara de bal, unde surprizele vor face tot deliciul. O muzică de foarte bună calitate, cu umor, cu momente lirice, semnată de compozitorul Tibor Cári, va întregi atmosfera și va crea aura necesară, specifică unei seri de bal.

Un spectacol colorat, cu un decor original și rafinat, semnat de scenografa Axenti Marfa, cu costume deosebit de inventive, cu stil, purtând semnătura scenografei Alina Dincă Pușcașu, completează/aprofundează gândul regizoral, de a aduce la rampă un spectacol inventiv și modern. Balul nu ar fi posibil fără participarea actorilor, o trupă profesionistă, dezinvoltă, cu posibilități multiple de exprimare scenică, cu talent și, nu în ultimul rând, plăcerea și bucuria absolută a jocului.

Informații și rezervări: 0751268332 / 0723999404 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.