voluntar pentru o zi

Incepand de maine 25 aprilie pana pe 2 mai 2013.
Va asteptam la cortul militar amplasat la Casa de Cultura.

La inițiativa unui grup de voluntari persoane fizice, în colaborare si cu sprijinul  Primăriei  Municipiului Mangalia, se va organiza, in perioada 25 aprilie – 02 mai 2013, o campanie de întrajutorare pentru copiii și bătrânii nevoiași din Mangalia intitulată Voluntar pentru o zi. Astfel, pe intreaga perioada de desfășurare a campaniei, veți avea posibilitatea să ajutați copiii și bătrânii nevoiași prin donații de produse, în special haine, jucării și  produse alimentare si nealimentare.

Sunt invitați să se alature campaniei “Voluntar pentru o zi” toți cei care doresc să ofere, cu ocazia Sarbătorii de Paște, un motiv de bucurie atât copiilor cât și bătrânilor nevoiași.

La cortul amplasat pe platoul din fața Casei de Cultură din Mangalia, special amenajat pentru această acțiune, sunt așteptați toți cei care vor să contribuie la acest eveniment.

La finalul campaniei, pe data de 02 mai 2013, ora 18:30, la Casa de Cultură din Mangalia, se va desfășura un spectacol oferit în exclusivitate de catre  artisti voluntari  din Mangalia .

Orice donatie conteaza! Vă invitam sa deveniti partenerul nostru in cadrul campaniei “Voluntar pentru o zi”.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari colegei noasre Gela Ivascu, a fost o munca foarte grea la organizarea acestei activitati.
    Felicitari si copiilor de la Gradinita P.P.nr.7 care au castigat aproape toate premiile la concursul de incondeiat oua de sambata.Aici nu vedem altceva decat munca doamnelor educatoare de la aceasta gradinita. Felcitari si doamnelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.