Clubul Rotary Mangalia vă invită la ”Cupa Rotary la Tenis de Masă” – Turneu caritabil

0
337
Clubul Rotary Mangalia anunță desfășurarea celei de-a treia ediții a Cupei Rotary la Tenis de Masă, un eveniment ce adună pasionații acestui sport într-o atmosferă prietenoasă și competitivă. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 9.30, în Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia.

Cu scopul de a încuraja atât mișcarea, cât și performanța școlară, proiectul Cupei Rotary la Tenis de Masă susține o cauză nobilă – acordarea de burse olimpicilor din Mangalia. Eforturile depuse în cadrul acestei competiții vor contribui la sprijinirea excelenței în sport și învățământ.

„Suntem bucuroși să organizăm acest eveniment de prestigiu care îmbină pasiunea pentru tenisul de masă cu susținerea educației și a performanței academice. Fondurile strânse vor fi direcționate către bursele acordate celor mai talentați olimpici din Mangalia, consolidând astfel angajamentul nostru față de dezvoltarea tinerilor în comunitatea noastră”, au declarat reprezentanții Clubului Rotary Mangalia.

Fie că sunteți jucători experimentați, amatori pasionați sau doar dornici să asistați la un spectacol sportiv de calibru, sunteți cu toții invitați să vă alăturați evenimentului. Atmosfera prietenoasă și competitivă va oferi tuturor participanților oportunitatea de a se bucura de o zi plină de distracție și adrenalină.

Taxa de participare este de 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru elevi, iar toți banii strânși vor contribui la sprijinirea tinerilor talentați și dornici de excelență în sport și în viață.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vă rugăm să contactați Clubul Rotary Mangalia la tel. 0724.281.544, 0740.656.490 și 0735.168.285. Organizator tehnic dl Ionel Panaite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.