Expoziția de grafică și pictură ”Pensule, Creioane, Culori” a Profesorului Karl Robert Perko, sâmbătă, 18 noiembrie, la Sanatoriul Balnear Mangalia Pavilionul B

0
399
Primăria Municipiului Mangalia și Sanatoriul Balnear Mangalia au marea bucurie de a vă invita să descoperiți fascinanta expoziție de grafică și pictură intitulată “Pensule, Creioane, Culori”, semnată de reputatul profesor Karl Robert Perko.

Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 16:00, la Sanatoriul Balnear Mangalia, Pavilionul B (lângă Hotel Paradiso). Aici, vizitatorii vor avea ocazia de a se bucura de o varietate impresionantă de creații artistice care îmbină tehnica, culoarea și imaginația sub semnătura talentatului profesor Perko.

Prezentările din cadrul vernisajului vor fi conduse de dnaTatiana Odobescu, cunoscută critic de artă, care va oferi o analiză profundă și inspirată a lucrărilor expuse. De asemenea, Graure Veronica, studentă la Universitatea de Arte București, va aduce o perspectivă proaspătă și contemporană în interpretarea operelor.

Invitați speciali la eveniment sunt Prof. Dr. Corina-Mihaela Apostoleanu și Prof. Annemarie Marina Czernak, personalități marcante în domeniul artistic și cultural.

Ana Perko, persoana de contact pentru informații suplimentare, poate fi contactată la numărul de telefon 0731.394.178.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.