O nouă ediție a campaniei “FII ȘI TU MOȘ CRĂCIUN PENTRU BUNICII SINGURI”. Dacă vă pasă “Poftiti de daruiti!”

0
904

A șaptea ediție a campaniei ”FII ȘI TU MOȘ CRĂCIUN PENTRU BUNICII SINGURI”, inițiată de Asociatia Umanitara Solidarity Children, se desfășoară în perioada 12 Noiembrie – 15 Decembrie.

De șapte ani, în preajma sărbătorilor de iarnă, membrii Asociației Solidarity Children își concentrează atenția, mai mult ca oricând, asupra celor vârstnici, dar si a copiilor cu dizabilități. De șapte ani, împreună cu oamenii cu suflet, dăruiesc persoanelor în vărsată și neajutorate alimentele necesare pentru masa de Crăciun.

Dincolo de pastile și pâinea cea de toate zilele, au nevoie de hrană pentru suflet. Nu puțini sunt cei care își duc singuri bătrânețile fiindcă le-au plecat copiii si nepoții care încotro și au uitat de ei. Unii, cei cu pensii de 300- 400 de lei pe lună sau mai puțin, au sufletul amărât de singurătate si lipsuri. Se cuvine să le dăm respect, să le fim alături mai ales acum în aceste vremuri grele. Timpul trece și ne va fi dor de ei. De ce să regretăm mai târziu, dacă putem face ceva acum?!Nu putem uita niciodată cum anul trecut le băteam în geam și ne întampinau cu lacrimi în ochi și ne durea sufletul când vedeam ca nu au ce pune pe masă. Nu mai puțin de 50 de familii au beneficiat anul trecut de alimente în valoare de 300 lei/sac familie. De aceea va rugam sa ne sprijiniți așa cum se cuvine și sa le dăruim cât mai multe alimente”, a transmis Filon Daniel, președintele Asociației Umanitare Solidarity Children.

Cei care vor să ajute, pot să aducă alimente neperisabile la sediul asociației, situat în incinta Casei de Cultură Mangalia, sau să doneze sume de bani în contul RO88 RNCB 0117 1556 2451 0003, beneficiar Asociatia Umanitara Solidarity Children, CIF:38127878, Banca Comerciala Romana, cu specificatia “Poftiti de daruiti pentru bunicii singuri”.

Pentru detalii:

  • Cristina Vaduva: 0736 341 437
  • Daniel Filon: 0755 175 638

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.