Un copilaș de doar un an și nouă luni a fost diagnosticat cu o formă de cancer ce se dezvoltă la nivelul țesuturilor moi.

Are nevoie de noi pentru a scăpa de această boală grea și necruțătoare ce nu iartă și nu alege.
Acest mic îngeraș are dreptul la o viață frumoasă și o copilărie de care să se bucure în orice clipă.
Suma de care are nevoie este de 60.000 de euro pentru a putea fi operat la o clinică din Turcia.

Povestea lui Octavian

Nimeni nu înțelege cum și de ce ființe nevinovate precum un bebeluș cad victime unor probleme de sănătate înfiorătoare. Cert e doar că se întâmplă și i se poate întâmpla oricărui părinte ceea ce li s-a întâmplat soților Bornaz.

Octavian, fiul lor de numai 1 an și 9 luni, a fost diagnosticat cu o formă de cancer ce se dezvoltă la nivelul țesuturilor moi. Abia acum câteva luni au aflat că umflătura de la buza de sus e o tumoră malignă, nu un chist care va trece de la sine, așa cum le-au spus mai mulți medici.

Vă puteți imagina șocul și durerea pe care le-au trăit și încă le trăiesc când aud niște cuvinte seci – rabdomiosarcom de tip alveolar – care denotă o realitate cruntă – copilul lor va muri dacă nu este operat de urgență!

Disperarea mamei și a tatălui lui Octavian e la fel de mare ca suma pe care trebuie să o strângă pentru a-i plăti intervenția chirurgicală ce îi poate salva viața plus tratamentele ulterioare: 60.000 de euro!

Bieții oameni au doar 4.000 de euro strânși, adică aproape nimic pentru cât au nevoie să-și scape copilul din ghearele morții. De aceea, ne-au rugat din răsputeri să îi ajutăm să strângă și restul sumei, astfel încât Octavian să aibă o șansă în plus la viață, să poată trăi, să crească frumos și să își bucure părinții.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” (fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare) îl poate salva. Iar dacă doriți să îl ajutați pe termen lung, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

Diagnostic: rabdomiosarcom de tip alveolar

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital Turcia

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului -BORNAZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.