O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută cu pumnii și picioarele, într-un autobuz, pentru că a tușit în mască.

Potrivit Monitorul de Suceava, incidentul s-a produs la începutul acestei săptămâni, într-un autobuz din Suceava. Autobuzul circula pe linia 2, între staţiile „Policlinică” şi „Bancă”, din cartierul Areni, când femeia a fost atacată pe la spate de un individ.

Femeia tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit, dar în mască, moment în care a fost atacată de un bărbat ce urcase recent în autobuz. ”Are covid!”, a țipat bărbatul, dar taxatoarea l-a ignorat și s-a îndepărtat de el, pentru a controla călătorii.

Individul a sărit însă de pe scaun și a lovit-o cu piciorul în spate, doborând-o la podea, după care a început să o lovească din toate puterile cu pumnii în cap, în timp ce o înjura și striga că el ”ucide covid-ul”.

Totul s-a petrecut atât de redepe încât, într-o primă fază, oamenii nu au reacţionat. Când autobuzul a ajuns în staţia de la „Bancă”, agresorul a vrut să coboare şi în acelaşi timp să o tragă după el şi pe taxatoare. Atunci au intervenit ceilalţi călători, între care un poliţist. Acesta din urmă a încercat să-l imobilizeze pe agresor, dar nu a reuşit. Victima a ajuns în cele din urmă la spital, în stare de şoc şi cu o mână ruptă. Acum se află în concediu medical.

Între timp, agresorul a fost identificat, ridicat de poliţişti şi dus la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

sursa: dobrogea.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.