Militarii din Constanţa fac un apel către toţi cei care îi pot întinde o mână de ajutor unui coleg de-al lor, care face eforturi financiare uriaşe, pentru a-şi salva soţia bolnavă de cancer.

Dragi camarazi, caporalul Popa Nicolae din Brigada 9 Mecanizată Constanța (membru al Ligii Militarilor Profesionişti) are soția bolnavă de cancer. După analize amănunțite a fost descoperită o tumoră malignă canceroasă care se numește sarcom sinovial. Are un picior amputat. După operație, timp de un an a urmat un tratament cu chimioterapie. Pentru regenerare va mai urma o intervenție pentru chirurgie plastică foarte costisitoare la Clinica «Sf. Constantin» din Brașov. Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor… credite în bănci, CAR-uri… are nevoie de 20.000 de lei pentru următoarea operație”, au transmis reprezentanţii Ligii Militarilor Profesionişti, solicitând implicarea tuturor celor care pot să ajute.

Noi, LMP-iștii am demonstrat de atâtea ori că suntem uniți ajutându-ne camarazii la greu. O putem face si acum! Cei care doresc să doneze pentru salvarea soției camaradului nostru o pot face la Banca Transilvania în contul Popa Nicolae: RO04BTRL01401201J97285XX pentru lei. Vă mulțumim!”, au anunţat reprezentanţii Ligii Militarilor Profesionişti.
sursa: cugetliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.