SUS TRICOLORUL !

5
64

Am uitat să fim romani.  Sărăcie, scârbă de conducători falsi, oportuniști, am ajuns să nu mai simțim românește. Setea de exotic ne schimbă zilnic identitatea. Nu ne mai unim pentru Romania decât la un meci de fotbal unde altii se îmbogățesc peste măsură și nu reusesc nici acolo sa ne mai aducă în vremurile de glorie. Cei care mai credem în spiritul național,ne agățăm de puținii reprezentanți demni, care au dus numele și drapelul României peste oceane. Nu ajunge ! Nu ajunge să ieșim doar la un meci sportiv odată la câțiva ani și să fluturăm steagul. Nu avem scuză că de Ziua Natională a Romaniei nu dorim să facem ce fac unii din jur, să punem un steguleț la geam. Unii o vad ca pe o modă, anul acesta se poarta sau nu se poartă tricolorul. Nu ajunge sa ne simțim romani o zi pe an. Spiritul civic a fost înlocuit cu individualismul, naționalismul este confundat cu extremismul iar societatea civilă a tăcut. Ne alaturăm celor care nu le este rușine să ridice tricolorul si pe 1 Decembrie 2012 impărțim 100 de stegulețe auto pentru ca măcar 100 de autoturisme să plimbe prin Mangalia puțin din spiritul românesc.

SUS TRICOLORUL !

5 COMENTARII

  1. buna seara,sunt de acord cu comentariul dumneavoastra.Dar va propun ca dupa alegeri ( pentru a nu fi acuzat de campanie electorala )sa aducem normalitatea printre noi si mandria ( in sensul bun) de-a fi ROMANI.Va stau in continuare la dispozitie pentru orice proiect,idee benefica pentru MANGALIA .Cred ca startul a fost dat.Depinde in primul rand de NOI.Sa incercam sa avem in primul rand pretentii de la noi , apoi de la ceilalti.Cu cat suntem mai multi cei care suntem optimisti,care facem ceea ce ne propunem( in sensul pozitiv) cu atat ii vom atrage si pe altii,deci vom fi mai multi si mai puternici.. Sunt sigur ca vom reusi daca lasam la o parte vanitatea si frustarile de tot felul.AVETI INCREDERE SI INSISTATI!

  2. Buna seara. Domnule Romulus, pentru ca spuneti ca sunteti dispus, cum putem intra si noi in contact scris cu Dumneavoastra referitor la sugestii si idei?
    Multumesc,

  3. De mulţi ani pe biroul meu îşi află locul de cinste tricolorul românesc.
    Felicitări domnului Romulus pentru iniţiativă şi deschidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.