[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121201torte.m4v”]Defilare cu torte

7 COMENTARII

 1. o manifestare frumoasa. Se vede o schimbare in bine in oras, pacat ca cei din administratie nu au rezolvat si problema caldurii. Noroc ca Dumnezeu tine cu noi, cei saraci cu duhul, si avem 19-20 grade afara, ca altfel cred ca manifestarea din piata era cu huiduieli. Bravo armatei romane si fanfarei militare care ne-a incantat ca de fiecare data.

 2. Am impartiti steaguri peste tot, toata echipa, Speram sa fim apreciati nu huliti ca ne oferim voluntari sa colindam de dimineata pana seara. Daca ati vazut mai multa filmare la orice televiziune din lume noi inchidem.

 3. Nu inteleg de ce inca apare problema caldurii!! Mi se pare normal si logic ca in zilele astea, cand temperatura afara este peste 15 grade sa se opreasca furnizarea! Murin de cald in case! Dar aici nu e problema caldurii pusa in discutie. Ieri a fost Ziua Nationala a Romaniei!!!

 4. Maria,
  Asociaţiile au încheiat un contract cu Goldtherm unde la capitolul V:Drepturi şi obligaţii comune ale părţilor contractante

  Art. 10.. Furnizorul şi respectiv utilizatorul au următoarele drepturi comune:
  1. să furnizeze şi să beneficieze de căldura după ce timp de trei zile consecutive se înregistrează între orele 18,00 si 6,00 o valoare medie a temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici şi să întrerupă furnizarea căldurii după ce timp de trei zile consecutiv se înregistrează între orele 18,00 si 6,00 o valoare medie a temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mare.
  Trebuie să fim ceva mai înţelegători şi să respectăm regulile jocului în timpul jocului. Tehnic se poate realiza o optimizare a funcţionării cazanelor funcţie de temperatura mediului exterior şi cred că se face acolo unde există înţelepciune ! Costurile de producţie fiind ridicate şi având în vedere că o mare parte se suportă de la bugetul local vreau să cred că nici domniile lor nu sunt dispuşi să arunce banii pe geam şi vor corela funcţionarea centrale funcţie de temperatura mediului !
  PS Ca să nu muriţi de cald vă recomand să închideţi caloriferul/rele pentru intervalul orar în care temperatura camerei vă asigură confortul necesar…şpuneţi şi vecinului să facă aceiaşi manevră ca să nu ţină geamurile larg deschise şi să arunce căldura pe fereastră. Când procedaţi astfel, nu trebuie să vă gândiţi “la capra vecinului”, că acesta va plăti la fel ca domnia voastră şi nici să nu puneţi în balanţă dacă acesta este “uscătura” condomniului.

 5. Domnule bazel; Ai si dumneata dreptate, dar si Maria. Dupa parerea mea, cel (sau cei) ce se ocupa de termoficare ar trebui sa-si “dezvolte” o strategie de difuzare a caldurii. Daca noaptea este frig si ziua cald, sa dea caldura doar noaptea (mai ales cand sunt mai multe zile asemanartoare. Nu poti pretinde populatiei sa-si regleze singuri temperatura in apartamente. Unele persoane poate nu se pricep, altele nu or avea repartitoare pe calorifere, etc.., E responsabilitatea directorului Georgescu si echipei sale. Sunt platiti si pentru asta. Daca fiecare ne-am face datoria la locul de munca fara scuze si justificari, ci cu raspundere, altfel am trai…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.