[jwplayer config=”player”  file=”http://youtu.be/CIFfvAu2cVg”]

10 COMENTARII

  1. Cel mai greu raspuns este la intrebarea daca cineva cunoaste numele unui europarlamentar roman care a facut ceva pt tara noastra…

  2. Mamaie nu mai mori odata ca sa nu mai voteze nimeni cu psd?! din cauza bosorogilor retardati care se bucura la o sticla de ulei nu mai scapam de comunistii PSD!

  3. baba aia sigur votanta psd!!!o inculta,vai mama ei!!!a batut apa n piua 10minute si nu a zis mai nimic!degeaba fratilor,mosii si babele strica tot!!!uitati va cat de inculti sunt!

  4. se pare ca cea care l a votat pe iorgus e intelectuala si v a impresionat profund…

  5. Auzi corina cori???eu l am votat mereu pe dl Iorgus,ca asa e frumos sa scriem si vb.E vb de 7 ani,pe care unii nu i prea au…i nu mi e rusine ca l am votat!Ei,pe timpul lui ,orasul era mult mai curat,civilizat,ne rasfata vara cu multe spectacole.Mi aduc aminte cu drag de acei ani!

  6. Eu votez cu Adrian Severin ! E smecher omul stie sa ia spaga grasa de la englezi , nu sta de monaie acolo , aduce banii in tara ca spaga aia va fi investita in Romania.

  7. De retinut este ceea ce domnul cu mare bun simt a spus “Romania este o tara foarte frumoasa … pacat ca nu stim sa ne bucuram de ea …

  8. vai de noi…ne meritam soarta,datorita mosnegarimii pacalita pe te miri ce care face foame in casa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.