O SCRISOARE DESCHISA CATRE SOCIETATEA MEGACONSTRUCT DIN PARTEA UNUI CETATEAN

Stimate Dle Director,

Cu scuzele de rigoare, imi permit sa va intreb in numele unui mare grup de cetateni ai Mangaliei, daca zvonurile care au inceput sa impanzeasca orasul sunt adevarate sau nu.

In esenta,  este vorba despre faptula ca societatea dvs. a incasat de la foarte multi locuitori ai orasului sume de bani destul de consistente in vederea racordarii la reteaua de gaze, care tergiverseaza de luni bune – “Locuitorii orasului incep sa creada ca, chiar daca sumele de bani au fost incasate nu vor beneficia in nici un caz de racordari, in aceasta toamna, asa dupa cum li s-a promis la semnarea contractului – oamenii au inceput sa creda ca sunt pacaliti”.

In realitate, ritmul de desfasurare a acestor bransamente se pare ca este extrem de lent (aproape zero), iar cei doi angajati ai firmei dvs. care se ocupa de contractare si incasare, nu sunt in stare sa dea explicatii si termene concrete, referitoare la finalizarea racordarilor contractate.

In consecinta, va rugam sa ne comunicati:

– Cu ce echipa actionati pe raza mun. Mangalia pt. efectuarea lucrarilor de racordare – (numarul efectiv de angajati cu care efectuati aceste lucrari, in afara celor doi, care se ocupa de contractari)
– Cate racordari / zi reusiti sa realizati.
– Catre racoradri ati realizat de la demararea acestei actiuni, si in cat timp.
– Ce termene de finalizare a lucrarilor contractate aveti.

Solicitam, si mi se pare extrem de normal si corect, sa afisati pe site-ul dvs., si de ce nu al Primariei Mun. Mangalia, lista completa a tuturor persoanelor care au semnat contractul de racordare cu dvs., lista care sa cuprinda: Nume/Pronume, adresa, nr. si data contract + TERMEN DE FINALIZARE A RACORDARII.

In speranta ca aceasta lista va fi afisata cat mai repede cu putinta, si ca zvonurile vor fi dezmintite, asteptam urgent, cu mare interes, raspunsul dvs

Va multumim.

Cu stima,
Cristi Ianovici

8 COMENTARII

 1. din partea asociatiilor de proprietari/la bloc…ni sau dat niste cereri, in care noi prop sau asoc ii rugam sa ne traga conductele pe scara+alte acte+o taxa de 30lei fara TVA.
  de unde stim ca firma intradevar are acreditarea primariei?
  daca domnul de mai sus a semnat un contract si nu se intampla nimic, ce facem? dam taxa degeaba? cand or sa vina sa isi faca treaba?etc

 2. Am fost informati ca; Taxa pt racord este de 1700lei + aprox 100 lei/m, pana la sursa,,,centrala, aragaz.Asta la case. Ma intreb, nu a fost o licitatie ? Este destul de scump, atat bransamentul cat si 100ron /m.

 3. Intai centralele termice apoi consumatorii casnici, ori vre-ti sa nu functioneze nimic. Ce-i de la caminele de la pod au ptr. ca sant racorda-ti de la rezervoarele din statia de epurare, se baga fasole eftina pe piata in functie de cat consumati ve-ti avea gaze.

 4. de ce va bateti gazul cu bransamentele???
  vinzi ceva?vrei sa cumpar?vino cu serviciul tau pina in usa si consum,nu?fuck off.asa s-au invatat toti datorita monopolului(cu ajutorul statului)fuck ce vor(pe)cu noi.daca erau 10 firme ce faceau bransament si acele firme aveau si contract de distributie,se rugau de noi cu tot felul de oferte care mai de care mai avantajoase.
  fuck gaze,eu unul nu ma voi bransa decit gratis,daca nu sa stea cu gazele lor pina li se face rau,indiferent cat de mult ma voi chinui.daca am proceda toti la fel alta ar fi situatia.

 5. INCONSTANTA SUNT APROXIMATIV 50 DE FIRME DE GAZ. LISTELE CU FIRMELE AUTORIZATE LE GASITI PE SAITUL ANRE.TELEFO SI NEGOCIATI PRETUL SI LA TREABA!!!!!!!!!!

 6. Pentru ce platim acea taxa anuala de asistenta tehnica 190 lei. Este oare normal sa ni se impuna ceva ce nu are rost. Ce servicii ne oferiti in schimbul acestei taxe Luati banii si atat.

 7. Anul trecut 2017 am platit taxa de SERVICII ASISTENTA TEHNICA 107,34 roni,anul acesta a sosit factura cu 178,50 roni.Vreau sa stiu si eu ce reprezinta aceasta taxa si de ce aproape sa dublat.Nu mai spun ca voi aveti numai teava pana la intrare in casa si nu vad ce ar putea sa strice pe o teava.Cred ca aceasta taxa este abuziva si nu trebuie platita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.