Ajuns la a IV-a editie, spectacolul caritabil “Daruri si Destine” va avea loc anul acesta pe 9 martie, incepand cu ora 17.00, la Casa de Cultura din Mangalia. Evenimentul, organizat de Asociatia Umanitara Solidarity Children in parteneriat cu Directia de Cultură si Sport Mangalia,  vine in sprijinul doamnei Tanuta Stegaru din Mangalia, care are nevoie urgenta de intervenție chirurgicală si implant de nerv la coloana vertebrală.

Costuri necesare interventiei ajung la suma totala de 34 069 lei iar pana acum, din donatii si bunavointa oamenilor buni, s-au strans in jur de  22.000 lei si 100 €.

Spectacol va fi prezentat de Adriana Adelaida Hoidrag, instructor coregraf Centrul Cultural Judetean Constanta, iar pe scena vor urca:
– Trupa rock ” NEW FREEDOM ” ;
– CLAUDIA ANDAS ;
– LILIANA ENACHE ;
– MARIANA BOJIN ;
– DOINA MUNTEAN ;
– Grupul vocal ” SingArt ” Mangalia, instructor Florentina Gheorghe ;
– Trupa ” CATIS ” Scoala Gala Galaction Mangalia, profesor Andreea Imre Rusu;
– Corul ” GALACTEEA ” Scoala Gala Galaction Mangalia, profesor Andreea Imre Rusu ;
– Scoala de dans ” DansArt Studio ” Mangalia, condusa de instructor Oana Pencea Stanica ;

Parteneri media:
– Mangalia TV ;
– MangaliaOnline ;
– Marcel Almajanu Photography ;

TAXA DE INTRARE : 15 Lei ( DONATIE MINIMA)

Va invitam sa fiti alaturi de noi la acest nobil eveniment si sa punem umarul atat cat putem ca acest suflet de om sa se poata opera si sa duca in continuare o viata sanatoasa. Pentru ca sanatatea Tanutei Stegaru se afla in mainile noastre! Asa sa ne ajute Dumnezeu!“, a transmis Daniel Filon – Presedinte Asociația Umanitară Solidarity Children.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.