Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă un cetăţean român care conducea un tractor cu remorcă neînmatriculată, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

  În data de 11.05.2015, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un tractor cu remorcă fără plăcuţe de înmatriculare, condus de cetăţeanul român C. SORIN de 30 ani.

Verirficările au stabilit faptul că remorca nu are număr de înmatriculare, iar conducătorul tractorului nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „tractarea unei remorci neînmatriculată sau neînregistrată” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 334 şi 335 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.