Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, ascuns în vegetaţia din apropierea frontierei de stat cu R. Bulgaria, un cetăţean georgian care intenţiona să treacă ilegal frontiera.

 

În data de 16.06.2015, în jurul orei 09.10, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul G.N. Mangalia, care efectua o misiune de supraveghere în zona de frontieră a descoperit, ascuns în vegetaţie, un bărbat care nu vorbea limba română şi nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul P.T.F. Vama Veche unde s-a stabilit faptul că este vorba de un cetăţean georgian, în vârstă de 25 de ani, care a declarat că intenţiona să iasă ilegal din ţară pe la zona verde.

Asupra cetăţeanului georgian a fost descoperit un document de identitate cu caracter temporar eliberat de autorităţile din România a cărui perioadă de valabilitate era expirată.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe cetăţeanul gerogian pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.