Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat în apropierea frontierei de stat patru bărbaţi, cetăţeni sirieni, care intenţionau să ajungă ilegal într-o ţară din Spaţiul Schengen.

 

În data de 17.04.2015, în jurul orei 08.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfăşurat, în baza unei informaţii, o acţiune de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în apropierea localităţii de frontieră 2 Mai din judeţul Constanţa, au depistat patru persoane de sex masculin, care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul G.N. Mangalia pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni sirieni, M.Y.T. în vârstă de 41 ani, K.S.H. de 32 ani, M.G.A. de 25 ani şi A.S.H. de 23 ani, care au ales să treacă ilegal frontiera de stat, pe jos, venind dinspre R. Bulgaria, cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 262, alin. 1 din Codul Penal.

La finalizarea cercetărilor, vor fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.