Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei cetăţeni români care transportau cu un autoturism 3.640 ţigarete netimbrate de provenienţă magazin duty-free şi R, Moldova fără documente de provenienţă.

În data de 12.01.2013, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control în zona de competenţă a Grupului de Nave Mangalia un autoturism marca Ford Transit înmatriculat în R. Bulgaria în care se aflau trei persoane.

În interiorul autoturismului au fost descoperite ascunse 3.640 de ţigarete netimbrate de provenienţă magazin duty-free pentru care ocupanţii autoturismului, două persoane de sex feminin şi un bărbat, domiciliaţi în municipiul Mangalia nu au putut prezenta documente justificative de transport.

Din cercetări a reieşit faptul că cele trei persoane intenţionau să comercializeze ţigaretele într-o localitate din judeţul Constanţa.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele evaluate la aproximativ 1.820 lei şi au aplicat fiecărei persoane o sancţiune contravenţională de 1.000 lei conform art. 1, lit. e din Legea 12/1990 republicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.