Am avut parte de o ceremonie frumoasa de Ziua Nationala a Romaniei. Eforturile tuturor s-au regasit in aplauzele sincere ale cetatenilor. Mangalia in acelasi timp a inceput sa prinda culoare, luminitele de Craciun si brazii din punctele cheie deja ne fascineaza. Cu putin ajutor, in acest ritm poate cetatenii din Mangalia vor putea sa se bucure dupa mult timp de sarbatorile de Craciun in liniste.

 

 

7 COMENTARII

  1. Buna seara Mangalia.tv admin. Observ ca administratia Primariei urmareste acest site. Astfel va intreb daca putem initia un post sau o categorie unde sa ne spunem ideile de proiecte, de imbunatatiri, de parari, de evidentiere a neregurilor sau pur si simplu a dorintelor noastre. Domnul Dumitrana ar citi si ar putea raspunde acestor propuneri.

    Multumesc anticipat.

  2. Multumim mult. Domnule Dumitrana sau oricine altcineva din administratia Primariei, v-as ruga safolositi aceasta optiune si sa ne cititi ideile si sa ne impartasiti parerea Dumneavoastra. Ceilalti cititori i-as ruga sa posteze numai idei si doleante fara insulte sau reprosuri ce nu isi au rostul. Daca se tot vorbeste sa luam atitudine si sa dam tonul la schimbat in bine, acum avem ocazia. Folositi-o.
    Sa fie spre binele nostru si al orasului nostru. Primarul ne tot spune ca ne va sustine in limita capacitatilor si al resurselor. Cine stie poate gasim idei bune si ieftine daca ne unim gandurile.

    Multumim inca o data MANGALIA.TV

  3. Stimate admin, insa la meniul Problemele Mangaliei nu putem sa postam decat legat de un subiect initiat de Dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.