Liberty-Parade-live-video-conference

Organizatorii Liberty Parade au anunțat o formulă inedită de a le comunica fanilor detalii din desfăsurarea evenimentului:  video live din studiourile Radio 21, joi, 9 iulie, ora 13.00.

 Întâlnirea îi va aduce față în față pe spectatorii fideli cu  doi dintre artiștii care vor fi implicați în acest an în Liberty Parade, Cristi Stanciu și Puya. Cei doi vor oferi informații despre conceptul ediției din acest an, despre line up-ul evenimentului și vor anunța o mare surpriză pentru public.

 Întâlnirea va fi transmisă live pe site-ul Radio21.ro, iar întrebările fanilor pot veni via facebook.com/libertyparade sau pe contul de twitter @radio21romania.

”Am trecut la nivelul următor în comunicare, suntem în legătură directă cu publicul și cu fanii pentru orice informație. ”Liberty Parade 2015: Transformarea” nu e doar despre a trece la un nivel superior în înțelegerea muzicii electornice, e și despre transformările din fiecare etapă a acestui proiect. De la comunicare până la camioane, show, scenă. Totul este despre spectatori, pentru bucuria și distracția lor la cea mai mare sărbătoare a muzicii libere.”, spune Alexandru Baculea, producătorul Liberty Parade România.

 Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, care va duce spectacolul de lumini și de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent.

 Ca și în anii precedenți parada camioanelor Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul stațiunilor începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare și a oamenilor lipsiți de griji și de complexe.

 Intrarea este liberă, este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.