puia cristi stanciu
In conferinta de presa sustinuta joi, 9 iulie 2015,  cu fanii Liberty Parade, Cristi Stanciu (DJ Radio 21) a dat detalii despre ediția din acest an Liberty Parade, despre concept, line up si invitații speciali.

Iată cele mai importante declarații:

Despre concept

”De la an la an, muzica se schimbă, internetul ne schimbă, iar Liberty Parade ține pasul cu transformarile din industria muzicală. Suntem la momentul în care stilurile muzicale se întrepătrund,  fac “cross”-uri, iar artiștii mari încearcă să ajungă și la publicul obișnuit cu alt fel de muzică decât cea pe care o cântă ei. David Guetta a facut features cu Nicky Minaj sau Sia , Martin Garrix cu Usher, Armin Van Buuren cu Mr Probz.

liberty parade

La Liberty Parade 2015 trecem la nivelul următor în muzica electronică, vorbim despre mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, features care adună artiști din zone diferite .

Acesta este motivul pentru care il voi avea invitat pe scenă pe Puya, împreună vom avea un moment special- în care el face free style.”

Line up Liberty Parade 2015

”Line up-ul Liberty Parade 2015 Emil Lassaria , DJ Andi, DjOptick, Liviu Hodor, Raul Russu și, desigur, Cristi Stanciu, bineînțeles fiecare în stilul lui, dar toate set-urile  în spiritul Liberty Parade. Iar dintre invitati pe lângă Puya vor mai fi (și vă spun doar o parte din ei ca să păstrăm surpriza): Lucia, Amna și Marius Moga. Și vă mai spun căvor fi și trupe care vor urca pt momente foarte scurte, dar foarte speciale  și atipice pe scena Liberty Parade.

Artiștii vin ca o completare în spirtul Liberty Parade, niciunul dintre ei nu va avea piesa originală. Toți ies din zona de confort și e o adevarată provocare să se afle pe scena LP. Liberty Parade a fost și va rămâne cel mai mare eveniment de muzică electronică din România, toți DJ-ii care vor urca pe scenă au confirmat de-a lungul anilor, inclusiv la LP. ”

Cine se ocupă de organizarea Liberty Parade?

”E aceeași echipă care face de 11 ani Liberty Parade.Știu că, pentru că Vibe FM și-a schimbat formatul, multor fani LP li se pare că s-a schimbat și spiritul și energia show-ului, dar suntem aceeași oameni, cu aceeași pasiune pentru muzica electronică și pentru distracția fără prejudecăți în aer liber.

Este un fel de Tomorrow Land Made in Romania.

Dacă tot tema acestui an este TRANSFORMARE vă încurajez să vă costumați cât mai funky, funny să nu aveți nicio limită și să nu vă puneți nicio barieră pentru că ne aflăm într-un loc în care nimeni nu judecă pe nimeni.

Nu m-am simțit niciodată mai liber precum m-am simțit pe scena Liberty. ”

De ce anul accesta nu este un imn Liberty Parade

”Avem atât de multe creații originale și bune, aș spune chiar spectaculoase, fiecare dintre noi, adică dintre DJ-ii care se află în line up, încât am decis să nu scoatem niciuna în față și să le păstrăm supriza pentru bucuria voastră în timpul show-ului.

În anii precedenți, au mai fost DJ care nu aveau piese în premieră, anul acesta toată lumea vine cu o compoziție proprie nouă, originală, compusă în spiritul LP. Desigur pe toate o să le găsești pe radio21.ro, imediat după Liberty Parade. ”

Anul acesta petrecerea incepe de vineri, 24 iulie, pe A2, drumul catre mare

Anul acesta Liberty Parade începe încă de pe drum. Vineri 24 iulie de la ora 15.00  la toate OMV-urile de pe autostrada A2, drumul catre mare, puteti gasi DJ-ii din Liberty Parade cu set-uri speciale. Show-urile se opresc cu o oră înainte de începerea caravanei.

Peste 70.000 de tineri sunt așteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracțiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber , într-un maraton de peste 12 ore de muzică

dance, fiecare dintre ei – dovedind ca și în anii precedenți – că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculosi iubitori de muzică dance.

Liberty Parade are loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Saturn și Venus. Intrarea este liberă, este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.

Parteneri:  Primăria Mangalia, OMV, Pepsi, Golden Brau și Scania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.