Liberty_Parade_2013100003371-600x398

 Liberty Parade 2015 lansează o super provocare, invitându-și fanii să fie în prim planul ediției 2015. Incepand de luni, 6 iulie 2015,  organizatorii evenimentului au lansat un concurs în care fanii #LibertyParade sunt premiați pentru cea mai tare transformare de la edițiile trecute.

 Postează pe pagina  de Facebook Liberty Parade  o fotografie cu tine de la ‪#‎LibertyParade și arată-ne BUCURIA transformării tale. Cea mai amuzantă fotografie, cu cele mai multe LIKE-uri, primește vineri două VIP Pass la Liberty Parade 2015.

 Poţi încărca oricâte poze vrei, de la ediţiile precedente Liberty Parade! Vineri, tragem linie, adunăm like-urile şi dăm super premiul: două VIP Pass la Liberty Parade 2015. Adică vei avea acces în culise, te vei întâlni cu DJ şi vei avea consumaţie gratuită la Liberty Parade 2015!

Gaşca Liberty Parade se adună pe 25 iulie la malul Mării Negre pentru cel mai tare eveniment dance al anului. Pregăteşte-te de TRANSFORMARE!

Peste 70.000 de tineri sunt așteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distractiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber, într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei – dovedind ca si în anii precedenti – că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculosi iubitori de muzică dance.

Intrarea este liberă, este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.

Liberty Parade este un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.