Începând de astăzi, constănțenii pot să își facă cumpărăturile mai ușor și mai repede, fiindcă produse din Kaufland sunt acum disponibile și în aplicația de livrări la domiciliu Glovo în Constanța.

Astfel, Constanța este al treilea oraș în care Glovo și Kaufland dezvoltă parteneriatul de livrări la domiciliu, lansat în urmă cu o lună în București și foarte recent în Cluj-Napoca. Serviciul Glovo este disponibil în Constanța din luna iulie a acestui an.

Prin serviciul de livrare rapidă prin Glovo, clienții Kaufland din Constanța vor primi acasă sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, exclusiv din hipermarketurile Kaufland România.

Companiile analizează posibilitatea extinderii serviciului și în alte orașe ale țării.

În Constanța, curierii Glovo asigură livrări rapide la domiciliu prin intermediul a două magazine Kaufland: 8870 Constanța Maritimo (str. Aurel Vlaicu, nr. 218) și 2300 Constanța (strada 1 Decembrie 1918, nr.21).

Sortimentul disponibil în prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile:

  • Legume și fructe;
  • Carne, mezeluri și produse congelate;
  • Lactate, brânzeturi și ouă;
  • Cafea, pâine și produse pentru mic-dejun;
  • Alimente de bază;
  • Dulciuri și snackuri;
  • Băuturi;
  • Cosmetice, produse pentru igienă personală și produse pentru copii;
  • Produse non-alimentare și produse de curățenie;
  • Hrană pentru animale.

Glovo este aplicația care livrează orice, oriunde folosind în mare parte o flotă de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete și scutere, din dorința de a contribui la decongestionarea traficului și pentru a oferi o opţiune de livrare ecologică. Astfel, limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare.

,,Parteneriatul cu Glovo a pornit din dorința de a le oferi clienților soluții rapide, confortabile, adaptate stilului de viață modern. Proiectul lansat la București a fost un prim pas făcut pentru a pune la dispoziție un serviciu de livrare, acasă sau la birou. A urmat lansarea serviciului și în Cluj-Napoca, săptămâna trecută, iar acum iată-ne ajunși la Constanța, cu planuri de extindere și în alte orașe ale țării”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Public Affairs Kaufland România.

Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay. În prezent, Glovo face livrări în București, Constanța, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și Craiova.

Cum pot să primesc acasă cumpărăturile de la Kaufland?
Descarcă-ți aplicația Glovo sau intră pe site
Fă-ți cont
Alegi ce vrei să cumperi în secțiunea Kaufland
Plasezi comanda
Achiți direct din aplicație sau la livrare
Te bucuri de calitatea și prospețimea marca Kaufland

Despre Kaufland România
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 8 țări și o rețea de 126 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Despre Glovo

Lansat în 2015 în Spania, Glovo este un start-up care livrează orice, oriunde, oricând – de la produse din hipermarket, din farmacie, mâncare de la restaurant, cadouri, flori, preia obiecte dintr-un loc în altul și efectuează curierat pentru diverse colete de dimensiuni reduse. Serviciul s-a lansat în România în 2018 și este deja printre cele mai populare servicii de livrare prin sistemul de sharing economy. Glovo este disponibil la nivel internațional în 24 de țări precum Spania, Franța, Argentina, Maroc, Kenia, Costa Rica, Turcia, Peru, Egipt, Georgia, Ecuador, Republica Dominicană, Uruguay, Ucraina. Pentru mai multe informaţii, descărcați aplicația: https://glovoapp.com/ro_RO/buc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.