[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130713lp.mp4″]

9 COMENTARII

  1. nu a fost ca in ani trecuti asa multa lume sa gresit si cu pozitionarea anu asta si prea devreme :9

  2. mult pre devreme si prea aiurea organizarea,curse masini,club sau Liberty Parade,unde trebuia sa ne impartim? ideea e ca la iarna vom avea amintiri si poze cu avioane,motoare turate la maxim,bineinteles caldura nu vom avea!!!!

  3. Oameni buni treziti-va din betia petrecerilor si incepeti sa va documentati ce inseamna cu adevarat fracturarea hidraulica folosita pentru exploatarea gazelor de sist!! La TV o sa va zica numai ce vor ei (diabolicii) sa auziti asa cum a facut Ponta cand i-a spus translatorului sa nu mai traduca prostimii de romani sclavi ce-a zis premierul FRANTEI cum ca nu este de acord cu gazele de sist!! Majoritatea profesorilor geologi si academicienilor si politicienilor sunt vanduti companiilor de gaz si petrol ca sa faca LOBBY(adica sa va prosteasca, sa va duca cu zaharelul, ca oricum romanului nu-i pasa ce se intampla mai mult de ograda lui, dar companiile vin in ograda ta si iti vor lua pamantul daca gasesc orice fel de resurse naturale) si iti vor otravi si apa si pamantul si aerul cu substantele radioactive folosite pentru extractia gazelor de sist!! Adio viata pentru viitoarele generatii!!! E o moarte invizibila si parsiva!! Documentati-va pe internet strangeti informatii cat mai este liber internetul si dati de veste la toata lumea pana nu va fi prea tarziu!! Doamne ajuta!!

  4. Buciroz, daca nu ai fost de unde stii ca nu mai e ce-a fost odata? Vorbiti numai prostii. Cel mai tare Liberty de pana acum. Organizarea a fost profi iar luminile si show-ul de exceptie. Mai tare decat Sensation White unde am platit un sac de bani pe billet. Bravo Radio 21, bravo organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.