În perioada 5-9 decembrie 2016, Liceul Teoretic ,,Callatis”, implicat în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat campania socială   Daruri de la Moş Nicolae”.

Marţi, 6.12.2016, elevii claselor a XII a B şi a XI a B s-au deplasat la Grădiniţa cu program normal Albeşti pentru a-i întâlni pe cei 14 micuţi preşcolari. Vineri, 9.12.2016, elevii claselor a VII-a A, a VII-a B si a XII-a D au vizitat cei 60 de copii din  Centrul de Plasament  ,,Delfinul” – Agigea.  

Pentru beneficiari, callatienii au pregătit pachete cu dulciuri precum și un program recreativ atractiv, două ore de jocuri interactive.

Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache – director, prof. Bechir Ghiulnar – dir. adjunct, prof. psiholog Carmen Faliboga – coordonator local SNAC și s-a desfășurat cu implicarea activă a profesorilor diriginţi:  prof. Mihaela Pilat-  clasa XI B, prof. Cristian Hariton clasa XII B, prof. Cristina Angheluţă –clasa a VII a A, prof. Melania Chelaru –clasa a VII a B, prof. Georgeta Han -clasa XII a D şi a Asocieţiei de Părinţi din Liceul Teoretic ,,Callatis”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.