Două medalii pentru România, la Olimpiada de Robotică din Singapore

0
355
Steagul tricolor al României a fost purtat cu mândrie pe podiumul Olimpiadei Globale de Robotică din Singapore, unde echipa Delta Force de la Liceul Național de Informatică din Arad a reușit să obțină nu doar două medalii, una de argint şi una de bronz, ci și două premii prestigioase.

Performanța echipei a fost de-a dreptul remarcabilă, iar tinerii români s-au impus într-o competiție internațională extrem de puternică. Această victorie aduce onoare și recunoaștere pentru talentul și eforturile lor susținute.

Echipa Delta Force a demonstrat că munca în echipă, perseverența și pasiunea pentru robotică pot conduce la rezultate excepționale. Cu un robot inventat de membrii echipei, aceștia au impresionat jurații cu creativitatea și abilitățile tehnice remarcabile.

În plus față de medalii, echipa din Arad a mai obținut două premii importante. Premiul “Social Media Challenge Award” a fost acordat pentru activitatea excelentă din mediul online, subliniind abilitatea lor de a-și promova munca și de a împărtăși cu lumea întreagă pasiunea pentru robotică. Acest premiu reprezintă o dovadă a modului în care acești tineri sunt conectați la tehnologie și cum știu să o folosească în mod creativ.

De asemenea, obținerea titlului “Safety Award” este o recunoaștere importantă a faptului că echipa Delta Force a acordat o atenție deosebită normelor de siguranță în timpul competiției. Lucrul cu roboți implică riscuri, iar respectarea acestor reguli este esențială pentru a preveni accidentele.

Performanța lor la Olimpiada Globală de Robotică de la Singapore reprezintă o dovadă a potențialului uriaș al tinerilor români și a locului de frunte pe care țara noastră îl ocupă în lumea tehnologiei și inovației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.