Colegiul Economic Mangalia a găzduit recent o activitate informativ-educativă deosebit de importantă pentru elevii claselor a XII-a B și a XII-a C. Această inițiativă a avut ca obiectiv principal conștientizarea riscurilor asociate consumului de droguri și promovarea unui stil de viață sănătos în comunitate.

Coordonată de inspectorul specialist în administrație publică, Mihai Chichirim, din cadrul Agenției Naționale Antidrog, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, activitatea a avut loc marți, 10 octombrie 2023, și s-a desfășurat sub atenta supraveghere a doamnei director Raluca-Simona Ciobănel. La eveniment au participat și doamnele profesoare Anișoara Teodorescu și Ghiuler Mîrzali, domnul profesor Mihai Sandu, precum și consilierul școlar Radu Diana-Maria.

Elevilor li s-au prezentat diverse teme legate de prevenirea consumului de droguri, informații privind efectele acestuia pe termen lung și scurt, precum și modalități de ajutorare a consumatorilor de droguri. De asemenea, elevilor li s-au reamintit măsurile prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară al instituției.

Elevii au manifestat un interes deosebit față de această activitate educativă și au înțeles gravitatea unor comportamente nesănătoase care pot fi combătute prin alternative sănătoase de petrecere a timpului liber în comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.