CNA a decis amendarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei, pentru ”telenovela Vulpița”. Sancțiunea a fost aplicată după ce forul a vizionat câteva fragmente din mai multe ediții ale emisiunii ”Acces Direct”.
Membrii CNA au votat în unanimitate sancțiunea, iar amenda a fost dată pentru încălcarea articolelor privind protecția minorilor, dar și a articolului care spune că ”nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut”.

„Ce am văzut aici este un spectacol al degradării umane. Este o degradare extraordinară pentru ce înseamnă televiziune. (…) De o lună de zile exploatați chestia asta. S-a vorbit despre chestiuni grave, despre abandon, despre prostituție, despre amantlâc. Înțeleg nevoia de audiență, dar nu poți depăși chiar orice limită.” a afirmat Dorina Rusu, membru CNA.

Românii au fost cei care au adus în atenția membrilor CNA emisiunea care scoate la iveală detalii neadecvate publicului spectator. Astfel, telespectatorii s-au plâns că realizatorii ”Acces Direct” își bat jos vizibil de invitați și îi promovează drept modele de urmat, ceea ce este total greșit, potrivit martorilor. (Paginademedia.ro a scris despre câteva dintre reclamații, AICI).

Cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.