Primarul Cristian Radu ne promite un sistem de supraveghere non-stop performant pe strazile din Mangalia pentru reducerea infractionalitatii. Cu un buget rezonabil se poate infaptui usor. Mangalia are cateva camere deja instalate pe stalpii din Mangalia dar au fost folosite doar in scopurile personale de supraveghere a presei de catre Tusac. Ce ar impiedeca acest proiet sa functioneze normal :

01. Depinde de firma care ar implementa proiectul daca este o firma capusa care se ocupa de orice numai de sisteme de supraveghere nu.  Stim bine ca pe timpul lui Tusac am avut sistem de internet wireless care nu a functionat si a zburat odata cu Tusac.

02. Cine va supraveghea pe monitoare si ce va raporta din ceea ce vede ?

03. Daca se va surprinde o infractiune cine va actiona ? Inlocuitorii firmei Zip ( Save & Self Security – Salveaza-te si Apara-te  Singur ) care deja coopteaza agentii de la Zip mutati strategic inapoi in primarie ?

Daca totusi va fi un proiect care se va implementa corect, cu o firma autorizata, care sa garanteze lucrarea si sistemul sa fie legat si la Politia Mangalia ( a nu se intelege Politia Locala ) , poate avem o sansa sa fie bine.

De ce am avea totusi nevoie de un sistem de supraveghere video ? Foarte multi o sa declare ca nu vor sa fie supravegheati. Marile capitale ale lumii au sisteme de supraveghere. Cine nu vrea sa fie supravegheat , are ceva de ascuns. Un om corect nu se ascunde cand merge pe strada. Infractorii ar avea automat un bilet direct spre Poarta Alba cu dovada video la cheie. Am putea sa parcam linistiti masinile, poate chiar scutere, motociclete care au inceput sa nu mai existe prin Mangalia. Multe contraventii si infractiuni ar putea sa fie dovedite mai usor si pe viitor stopate. Ramane de vazut si punerea in aplicare ….. cand , cum si cu cine ?

5 COMENTARII

  1. cu excroci de la SAVE SELF SECURYTI NU SE MERITA CA SUNT NISTE EXCROCI ORDINARI NU PLATESTE OAMENII NU E FIRMA SERIOASA SE MAI OCUPA SI CU ALTE EXCROCHERI IN MANGALIA ESTE CEA MAI PANARAMA FIRMA DE PAZA SALVEAZATE SINGUR

  2. Deci, infractiunile se vor produce numai in zona monitorizata… .
    restul ne ocupam de montarea gratiilor,grilajelor, sisteme de alarma si video( pentru postari pe YOU TUBE).

  3. mai oameni civilizati, pana nu se vor da legi serioase pentru infractori nu se va rezolva problema infractionalitati.sa va dau un exemplu,,de cand a amendato pe nevastamea politia si pe un prieten de doua ori pentru nepurtatrea centurii de siguranta, sa vezi cemi pun centura, chiar inainte sa anchid portiera.deci, pana nu se dau legi inpotriva infractorilor, infractionalitatea va creste.sa va mai dau un exemplu,,mia furat din scara o o bicicleta in valoare de 1000 ron cu facutra,am dus inregistrarile video, ca am casascarii supravegheata video,dupa care mi se trimiteo scrisoare ca paguba nu este destul de mare sa se agite politia foarte mult.Deci ne meritam soarta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.