Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a convocat pentru luni 27 august, orele 13.00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre, printre care unul privind reabilitarea pieţei Saturn, situată pe strada Rozelor şi alt proiect vizând amenajarea unui obor pe un teren aparţinând domeniului privat al municipalităţii.

Pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre privind acordarea de facilitaţi pensionarilor, elevilor şi studenţilor pe rutele de transport public în comun aparţinând unităţii administrativ teritoriale Mangalia.

Un alt proiect se referă la majorarea de la 700 la 800 de lei a limitei cuantumului pensiei, necesar acordării ajutoarelor de urgenţă constând în alimente pentru pensionarii din Mangalia.

Primarul Cristian Radu mai propune spre dezbatere CL un proiect referitor la majorarea de la 35 de lei la 40 de lei a valorii ajutoarelor de urgenţă acordate persoanelor cu dizabilităţi de gradul I şi II, care au peste 60 de ani şi nu realizează venituri.

În şedinţa din 27 august se va dezbate şi un proiect privind mandatarea expresă a primarului de a verifica toate contractele încheiate cu autorităţile publice locale, având ca obiect închirierea, concesionarea sau/şi asocierea unor imobile terenuri sau/şi construcţii aparţinând domeniului public sau privat al autorităţii publice locale. În acest sens, se vor lua toate măsurile legale privind prelungirea, modificarea, completarea, vânzarea sau anularea acestor acte juridice, în funcţie de respectarea sau nu a clauzelor contractuale.

Pe ordinea de zi figurează şi un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier a domnului Paul Foleanu.

7 COMENTARII

  1. E trecut de ora 23 si Nextgen ne cam taie din viteza internetului …. folosim alta sursa de a incarca aceste imagini video si mai dureaza inca 35 de minute la viteza actuala. Sedinta a avut aproape 3 ore cu scandal cu tot. De editat a durat mai mult de 3 ore …. de incarcat inca o ora. Rugamintea mea e sa o lasati mai moale cu presupunerile. O mana de voluntari va aduc mereu stirile gratuit integral si necenzurate. Sustinere nu avem, decat piedici. Intre timp o sa fie incarcata si sedinta cu presedintii de asociatii de proprietari.

  2. nu o lua in nume de rau
    dar in ziua de azi se fac prea multe presiuni
    am crezut ca aveti probleme de genu
    multumim pt activitatea voastra dar puneti si voi o taxa sau strangeti ceva fonduri

  3. Avem probleme cu viteza internetului. Ii supara pe unii activitatea noastra.. sau mai bine zis pe toti. Vizionare placuta, sa urmariti si sedinta cu presedintii de asociatii de proprietari … este interesanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.