Am dat 4 ani bani grei  pentru a desfiinta o echipa de fotbal. La cine au ajuns banii ? Dupa ce a avut sponsor pe fostul edil Tusac cu banii bugetului local, echipa de fotbal din Mangalia se desfiinteaza. Pe toata durata mandatului lui Tusac, echipa a primit fonduri impresionante, in special cand Mangalia era in cosmarul de gheata din iarna 2011-2012. Unde au ajuns banii ? Tusac Mihai Claudiu se creda un fel de Gigi Becali cu banii bugetului local. Va fi tras cineva la raspundere ? Vedem un raport al cheltuielilor din acea vreme ? Dar ce mai conteaza cand cetatenii din Mangalia nu mai spun nimic nici cand au ajuns in cel mai critic moment. Probabil ar trebui toti sa inchidem ochii si sa lasam portile deschise la trezorerie pentru politicienii de toate culorile care au secat bugetul oraselului ajuns statiune de lux dar fara pic de lux.

8 COMENTARII

 1. Imi pare rau ca se desfiinteaza echipa de fotbal. Chiar mergeam la fiecare meci acasa impreuna cu baiatul meu, Si erau destul de multi spectatori. Dar cum se intampla in Romania, unde intervine politicul se distruge tot. Banii au fost folositi de altii si Tusac are o mare vina.
  Pacat.

 2. banii au fost impartiti de Tusac, Tanase si Florinel. ar trebui trasi la raspundere toti cei care au lasat datorii de aprox.13 miliarde de lei. pacat pentru echipa Callatis.

 3. Astea cu 13 miliarde de lei sunt vrajeli. Vreau sa vad un act care sa dovedeasca asta. Radu Cristian a promis multe in campanie, iar acum, cum era de asteptat nu se tine de cuvant. Dupa 2 luni din mandatul sau, pot spune clar si raspicat: mai bine era cu Mihai Claudiu Tusac,chiar daca a facut el cateva greseli. Omul din greseli invata.

 4. presedintele consiliului de administratie: Nae Negrea
  membrii consiliului de administratie: Maganu Bogdan, Mazilu Gheorghe
  De ce nu-i intrebati pe ei cum s-au cheltuit banii?

 5. S-au investit bani (s-avem pardon, spalat bani) intr-o echipa de fotbal care a castigat in cel bun caz ceva experienta la masa verde…..
  Vreti un raport al cheltuielilor? Hai sa fim seriosi….
  Cine a cheltuit acesti bani? Cei care sunt acum in staff-ul primariei sau cei care au fost? Un singur indiciu.. cei care sunt acum inca nu acum sa cheltuie dar va veni si timpul lor incepand din 2013..
  Pentru iarna trecuta, sincer, as fi preferat bani la caldura decat la spart mingea pe maidan…

 6. Ca sa nu uit… alex, de ce ar trebui trasi la raspundere cei de acum pentru prostia celor de atunci? Ai grija ce raspunzi pentru ca in acest fel si tu ai putea fi tras la raspundere pentru acelasi lucru..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.