[jwplayer config=”player” file=”https://www.youtube.com/watch?v=0JvRJFY80Iw”]

Liberty Parade 2015, cel mai aşteptat eveniment dance al anului, și-a anunţat data de desfăşurare , în premieră absolută, încă din primele luni ale anului. Asta pentru ca fanii Liberty Parade să aibă timp să-şi ia concediu, să-şi programeze vacanţa şi să nu rateze un super Liberty Parade.

Liberty Parade 2015 va avea loc în luna iulie, pe 25 iulie 2015, mai exact, pe plaja dintre Venus şi Saturn, zona consacrată pentru cel mai tare eveniment dance din România, Liberty Parade.

2 COMENTARII

  1. Inteleg faptul ca acest “Liberty Parade” a devenit deja o traditie pentru orasul nostru, insa sincera sa fiu,nu sunt de acord. Nu pot eu,ca cetatean sa merg pe strada pentru ca sunt unii “….” in camionete care tipa ,urla si zbiara…Ce s.ar putea face? Ei bine…sa nu mai treaca prin locurile publice….Sunt oameni in varsta care nu coboara la scoara blocului sa isi cumpere o paine din cauza acelora…De exemplu mama mea in varsta de 60 de ani s.a trezit intr-o dimineata cu doi tineri drogati care au plecat de la spectacolul acela si sa zicem ca….si-au continuat noaptea in fata usii mamei mele…Sincer,nu inteleg aceasta activitate….eu as vrea sa se organizeze mai multe activitati cu specific marin,cum era scoica aceea care nu se mai foloseste.ganditi-va cati oameni se adunau la scoica prin 2006-2007 . Erau atat tineri cat si batrani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.