Teatrul de Stat Constanța suspendă toate reprezentațiile cu public până în data de 22 martie

0
75

Ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus / COVID-19 în România și având în vedere dispoziția emisă de Președintele Consiliului Județean Constanța, dl. Marius-Horia Țuțuianu, Teatrul de Stat Constanța (TSC) suspendă toate reprezentațiile cu public începând de astăzi, 10 martie și până în 22 martie inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.
În contextul actual, riscurile de îmbolnăvire depășesc beneficiile participării la un act cultural iar sănătatea spectatorilor noștri, a tuturor cetățenilor Constanței și întregii țări reprezintă prioritatea zero în acest moment.
Persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacolele programate în această perioadă sunt rugate să solicite rambursarea contravalorii biletelor direct de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele achiziționate de la casă) sau de pe site-ul www.mystage.ro, în cazul în care biletele au fost achiziționate online.
Pentru spectacolele programate începând cu 23 martie, vom reveni cu informații, la momentul oportun. 
Mulțumim spectatorilor noștri pentru înțelegere și, cu speranța că valul epidemic va trece cât mai curând, îi așteptăm din nou la toate reprezentațiile și evenimentele noastre” – Director general, Erwin Șimșensohn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.