[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140109protest.mp4″]

9 COMENTARII

  1. Actiunea de solidaritate a avut ca scop atragerea atentiei asupra faptului ca in tara sunt persoane care fac greva foamei de pe 21 decembrie. Eu sunt optimist si cred ca Mangalia este in cunostiinta de cauza. Oamenii care au trecut pe strada au salutat gestul, masinile au claxonat in semn de solidaritate.

  2. “ery” sa intelegem ca daca stam acasa se rezolva TOTUL?
    In plus ai observat ca este loc suficient pt. altii si daca tu doresti sa faci ceva mult mai amplu nu te vom impiedica. Dimpotriva te vom sustine, daca accepti…

  3. In loc sa se uneasca romanii sunt carcotasi! Nu’i nimic, noi ii iubim si pe ei, romani suntem toti si sunt convins ca in sufletul lor si ei doresc binele tarii!

  4. Te contrazic. Cauta pe google “world record for hunger strike” si vei vedea ca recordul mondial este pe undeva pe la 116 zile, neasistat medical. Asistat medical se poate sa treci si anul.
    Daca ai rezerve de tesut adipos suficiente, ai de unde sa arzi. Sucurile mentin glicemia ridicata ca sa nu pici din picioare, iar ceaiurile hidrateaza. Evident vei intra si in catabolism, dar, se poate.

  5. la ce se vehiculeaza a se intampla in viitorul apropiat eu nu stiu cum de unii isi mai permit sa faca glume pe aceasta tema

  6. vio,nu cumva esti dopatul ala de la sens?!ca prea vorbesti in termeni de specialitate!vezi sa nu iti scape si seringa cu……..zahar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.