[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140109fatainfata.mp4″]

15 COMENTARII

 1. singurul primar necomunist pe care l a avut mangalia. altul mai bun dintre candidati nu era. mangaliot de al nostru. toata aprecierea!

 2. salubrizarea in cartierele marginase lasa de dorit,personalul care executa curatenia strazilor,numai curatenie nu fac,pentru ca nu sunt verificati nici supraveghati.cainii comunitari in loc sa scada la numar din contra s-au inmultit,mizerie pe trotuare de la fecale,si asta tot din cauza cureteniei orasului,pur si simplu aprape ca nu mai ai pe unde calca.

 3. interesant,concis,optimist incepem sa speram la ceva bun ptr mangalia,felicitari domnule dumitrele,la multi ani

 4. Felicitari domnule primar –
  sunteti singurul primar care intradevar se gandeste la binele Mangaliei si a cetatenilor ei, -si nu la buzunarul propriu-
  multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa aleg pe cine trebuia la carma orasului in care locuiesc-
  Dumnezeu sa va ajute sa faceti tot ce v-ati propus

 5. stima noastra si mandria…
  cel mai tare primar din 2012 incoace.
  Va sprijinim dom’ primar, continuati tot asa.

 6. Acelasi domn, care l-a intervievat pe primar, l-a facut praf intr-o interventie pe faleza Mangalia in urma cu citeva luni. Parca amintea de taxele mari, de haosul administratiei actuale, de esecul mandatului lui CR, etc. Vad ca s-a schimbat macazul.

 7. L-a facut praf pe faleza ? Interventie pe faleza ? Cred ca visezi ce ai fi vrut sa ii faci tu dar nu te tine ! Frustrarile tale personale le arunci in carca altuia ? Spune unde putem vedea aceasta interventie ? Pe ce post ? Cred ca trebuie o interventie in creierul tau.

 8. Pt hanonimul/hanonima cu probleme de memorie, dar nu numai. Reprosurile aduse pimarului de același domn au aparut pe acelasi site, numai ca din motive de falsitate, limitare și autosuficiență le-ai uitat.

 9. si mie mi se pare OK1
  si eu l-am votat si nu regret momentan .
  Nu uitati …NU exista un primar perfect, ci doar primari care se gandesc sau nu , la contribuabilii localiatii . Si nu uita repede , ce au promis !
  ………………………..
  Deocamdata ….Nota Bene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.