[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140110jandarmerie.mp4″]

6 COMENTARII

  1. Începând cu 30.11.2013 4 ofiţeri şi 27 de subofiţeri au venit să îngroaşe rândurile jandarmilor din Constanţa. Era o necesitate, pentru a întări pumnul din gura celor care îndrăznesc să protesteze împotriva fracturării hidraulice.

  2. Nu mă lua în serios! Desigur că e o minciună ce am scris. Dar l-am văzut pe primar în interviu, așa că vreau să îmi fac și eu încălzirea pentru o carieră în politică.

  3. raportul REAL e tragic – se fura, se da in cap, se talhareste, se sparge. Jandarmeria ce face? :pazeste copaci si posturide doi lei unde dorm, beau si vorbesc la telefon. Hai sa fim serios au salarii de 20 mil in sus si nu asigura linistea si siguranta . O mare vrajeala – cei care conduc jandarmeria in zona sa si dea demisia poate vine altu mai putin corupt si caruia sa i pese mai mult de siguranta si paza cetateanului! e careva care ma poate contrazice?

  4. Domnule “nu”! NU crezi ca paranoic e cam mult spus in cazul de fata ? Dar desigur, esti jandarm si iti aperi breasla, insa dupa comportamentul jandarmilor din zona Pungesti si de la mitingurile din Bucuresti, am si eu certitudinea ca aceasta institutie platita din banii nostri, (de la buget), menita sa fie in slujba cetateanului onest, institutie cu prestanta, apreciata, chiar stimata in primii ani, se transforma tot mai mult in una de represiune. Pacat ! Tare as vrea sa ma insel si jandarmeria sa redevina ce a fost, pentru ca respectarea ordinelor si regulamentelor se poate realiza si fara incalcarea drepturilor omului.

  5. Ha ! Cum l-a luat gura pe dinainte pe acest ofiter al jandarmeriei ! A fost de ajuns o pana de curent si a recunoscut ca nici ei (jandarmeria) nu-si fac mereu datoria.
    Altfel cum sa intelegem remarca d-lui, precum ca nici altii nu-si fac datoria, dar ii acuza doar pe ei ?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.