[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140110clm.mp4″]

4 COMENTARII

 1. Nelu Minca, dupa ce i s-a atras atentia ca a intarziat iar:
  “-Eu de fapt eram aici in parcare, dar am vrut sa vad cata nevoie aveti de mine!”

  Bineinteles ca stimabilii sai colegi au luat-o ca pe o gluma, dar treaba e destul de serioasa (sau neserioasa, depinde cum privesti problema). Daca ne uitam la sedintele de anul trecut si nu numai, nu e prima data cand intarzie sau lipseste si in mai toate sedintele vorbeste la telefon, deranjand sedinta.
  Eu zic ca in conditiile astea, nu e asa mare nevoie de dumneata, domnule Minca ! Da-ti demisia !…
  In alta ordine de idei, aceste absenteisme mi se par inadmisibile. Daca tot sunt platiti sa fie consilieri locali, sa-si faca datoria corect. Ar trebui ca la 3 absente nemotivate, sa fie concediati, dupa modelul intreprinderilor industriale, iar cei ce nu pot face fata programului, precum cei din DMHI (Iorga si Popescu), sa-si dea demisia si sa-si vada de serviciu.

 2. La sedintele ordinare prezenta este obligatorie, la cele extraordinare sau deindata participa cine poate. Sedinta de ieri a fost deindata si nu a avut nici un proiect pe ordinea de zi pentru a fi votat. Au fost numai informari care nu necesitau prezenta tuturor consilierilor. Referitor la Iorga si Popescu nu cred ca ar trebui sa avem un consiliu local format din someri. Daca cineva spune ca poate traii din 450 lei indemnizatie/luna de consilier inseamna ca ne ia de prosti sau minte.

 3. Domnule Remus! Nu o mai dati la intors, ca nu tine. Daca nu era necesara prezenta consilierilor la sedinta, de ce nu s-a facut acea “informare” electronic, pe email ? Eventual se facea si o verificare telefonica a primirii (luarii la cunostinta) a email-ului si daca se impunea vre-un vot ceva, la urmatoarea sedinta stia “consilierul” despre ce e vorba (avand timp sa aprofundeze informarea). Astfel se evita si ridicolul unei sedinte tinute doar pentru consemnarea faptului ca a avut consiliul local activitate.
  Cat despre “consiliul local de someri”, mai las-o balta. Avem destui oameni capabili in Mangalia, care ar avea disponibilitatea si independenta financiara, dar nu au loc de carciumari si altii care “cotizeaza” la partidele politice si asta nu pentru cei 450 lei la care faci d-ta referire, ci dupa cum sunt convins ca stii, pentru alte “beneficii” pe care si le voteaza reciproc (inclusiv si loturile de teren primite cu titlul gratuit).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.