Vineri, 17.03.2017, 4044 de elevi de clasa a XII-a au susținut a treia probă scrisă din cadrul simulării examenului national de bacalaureat 2017- Proba Ed)- Proba la alegere a profilului și specializării.

Disciplinele la care aceștia au susținut proba sunt: Fizică, Chimie organică/anorganică, Geografie, Informatică, Biologie vegetală și animală, Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Logică și argumentare, Psihologie, Sociologie, Economie și Filosofie.

Cele mai numeroase opțiuni au fost pentru următoarele discipline:

Disciplina Elevi înscriși Prezenți Absenți
Biologie vegetală și animală 937 666 271
Geografie 1159 977 182
Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană 1078 951 127
Logică și argumentare 732 624 108

O elevă  care susținea proba la Logică și argumentare de la Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia, a fost eliminată, deoarece a intrat în sala de examen cu telefonul mobil.

Rezultatele obținute la simulare vor fi afișate în data de 31 martie și  nu se contestă. Evaluarea lucrărilor se realizează de către profesori din unitatea de învățământ în care se desfășoară simulările naționale. Notele obținute la simulări se pot trece în catalog doar la solicitarea scrisă a elevului, iar rezultatele obținute de elevi vor fi analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, dar și la nivelul consiliului profesoral.

4 COMENTARII

  1. nu e ca si cum trei sferturi din elevi au avut telefonul la ei.. asta era clar cea mai grava problema a orasului, s-o trimiteti pe fata sa repare luminile de pe strazi prin colonisti daca tot …

  2. Absentii au fost sa traga o tigara la foisorul din fata liceului sau la scarile de bloc din vecini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.