Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin Constanța, pune la dispoziția elevilor pe pagina de facebook a centrului, povești, avându-i ca autori pe Ion Creangă, Emil Gârleanu și Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Inițiativa face parte din seria de activități prevăzute în protocolul de colaborare interinstituțională și urmărește sprijinul elevilor în studierea textelor literare prevăzute de programa școlară pentru variate cicluri de învățământ, în această perioadă de izolare impusă de situația epidemiologică înregistrată la nivel național. Materialele sunt filmări realizate de către actorii centrului și se regăsesc la adresa https://ro-ro.facebook.com/CMEPTJC/, secțiunea video, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00.

Sorin Mihai

“Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin Constanța este un partener senior al Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Inițiativa cu care a venit în sprijinul elevilor noștri în aceste momente demonstrează încă o dată colaborarea solidă, bazată pe identificarea de nevoi și soluții comune în beneficiul asigurării unui proces educațional de calitate pentru elevii noștri”, a afirmat domnul Inspector Școlar General prof. Sorin Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.