Şcoala Gimnazială Nr.2 “Sfântul Andrei” Mangalia: Pentru învățământul românesc, anul 2020 a fost un an al schimbărilor, adaptărilor, dar mai ales al digitalizării. Pentru ca educația să continue s‑au depus eforturi mari din partea tuturor partenerilor, s‑au realizat demersuri specifice în vederea asigurării unui proces instructiv-educativ echilibrat și eficient.

Astfel, prin proiectul „Școala‑n clasă de acasă”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, trei clase din cadrul Școlii gimnaziale „Sf. Andrei ” din Mangalia au fost dotate cu echipamente performante care să sprijine profesorii în activitatea didactică, în contextul activităților on-line.

De asemenea, elevii din cele trei clase, cât și profesori din școală, au beneficiat de sesiuni de formare în vederea optimei utilizări a tablelor interactive.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

sursa: mangalianews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.