Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a opinat că mesajele transmise de Cumpănaşu pe TikTok, pe pagina „profu.online”, care îndeamnă elevii la violenţă şi la nesupunere în faţa profesorilor, sunt de natură să dezechilibreze sistemul de educaţie şi aşa destul de greu încercat, informează B1 TV.

„Este, fără doar şi poate, o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun problemele economice”, a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu la Digi 24, adăugând totodată că astfel de „factori perturbatori, care induc dezechilibre majore” intervin într-un moment în care este nevoie de solidaritate între elevi, profesori şi părinţi.

Cîmpeanu a mai precizat că se delimitează de această abordare. „Între timp lucrurile au evoluat de aşa natură încât această normalitate a dispărut, în opinia mea, cu totul. Mă delimitez clar de această abordare, ca profesor şi ca ministru al Educaţiei, şi îndemn la solidaritate, îndemn la înţelegere, pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a declarat Sorin Cîmpeanu, întrebat de activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua chineză TikTok şi relaţia acestuia cu elevii.

De menţionat că Poliţia s-a autosesizat şi face cercetări în legătură cu filmuleţele postate de Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua TikTok, pentru a vedea dacă discuţiile pe care fostul candidat la alegerile prezidenţiale le poartă cu minorii nu intră cumva sub incidenţa Codului Penal.

Precizăm că aproape 500.000 de elevi din România urmăresc contul de TikTok „profu.online”, unde profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi poziţionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor.

sursa: epochtimes-romania.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.