În august 2020, Consiliul de Administrație al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia anunța că Bogdan Maganu este câștigătorul concursului pentru ocuparea funcției de manager. Ministerul Sănătății a anulat, însă, concursul, iar acum fostul viceprimar se plimbă prin instanțe sperând să obțină suspendarea și apoi anularea actului emis de minister.

În urma concursului susținut în data de 12.08.2020, Bogdan Maganu a fost declarat câștigător, urmând să ocupe, pentru un nou mandat, conducerea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia. N-a fost să fie, însă, căci Ministerul Sănătății a anulat concursul și a numit un interimar, în persoana lui Lucian Nichita, fostul director al Direcției Cultură și Sport a Primăriei Mangalia. Acesta s-a suspendat din postul de director și a preluat funcția de manager interimar al sanatoriului.

„A fost organizat concurs pentru ocuparea funcției de manager al sanatoriului, dar el a fost organizat în perioada stării de urgență, deci contrar legii, de aceea a fost anulat. Eu am fost numit interimar la finalul lunii septembrie 2020“, ne-a declarat Lucian Nichita.

Acum, Bogdan Maganu se plimbă prin instanțe, după ce a dat în judecată Ministerul Sănătății, sperând să suspende, mai întâi, și apoi să anuleze decizia acestuia.

Deocamdată, Curtea de Apel Constanța a decis să-i respingă cererea de suspendare a actului administrativ, ca nefondată, așa că fostul manager al sanatoriului a făcut recurs.

În dosarul în care Maganu a solicitat anularea deciziei Ministerului Sănătății, deocamdată nu a fost stabilit primul termen de judecată, tot la Curtea de Apel Constanța.

Bogdan Maganu a ocupat funcția de manager interimar al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia din 2017, după ce a expirat mandatul lui Viorel Pascaru.

sursa: focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.