Problemele orasului dezbatute de autoritatile locale

9
74

Problemele orasului dezbatute de autoritatile locale

9 COMENTARII

 1. Bravo domnule primar! incurajati politia sa nu amendeze cunoscutii si prietenii ci doar pe noi ceilalti,astia fraierii!-nu uita ca noi astia fraierii te-am votat!

 2. unde incurajeaza sa nu amendeze cunoscutii si prietenii ?
  exact aceasta problema a atins primarul ca sa amendeze pe toata lumea si cunoscutii si prietenii ( min. 1,15 si 2.20).
  probabil nu ai fost atent sau mai rau ai putea fi carcotas.
  e adevarat ca nu sunt nici locuri de parcare pe timp de vara asa ca domnule primar va rugam sa realizati acele parcari suplimentare de care spuneati ( etajate sau subterane)

 3. dar daca vrei sa faci ca si la constanta CARACATITA, de ce nu faci la fel si cu parcarile din jurul blocurilor, cu incuietoare si cu taxa la fel ca la Constanta, prin acest procedeu mai aduci bani la primarie, asta una la mana si a doua nu mai parcheaza orsicine pe locurile deja stabilite de primarie si inchiriate, fireste de locatari.

 4. Fraiere,la timpul 2,20 si 2,30 edilul spune ca politistii sa nu fie in situatii jenante in fata prietenilor………etc privind parcarile neregulamentare.

 5. Radu cred ca inca este in campanie, saracu. Da din gura da nu se vede nimic,deocamdata. Si au trecut ceva luni de cand este primar, ca doar a avut si vreo doua-trei concedii… nu de alta dar dupa atatea proiecte prezentate omu trebuia sa se mai si relaxeze, nu?

 6. Mai ,,Anonymouse care esti tu fara de nume si minte ; dupa ce a gasit ce a gasit in vistierie si dupa cloaca din jurul capuselor de prin instituii la ce te astepti???Vrei asa, peste noapte sa devina Mangalia floricica din vazuta dupa ce edilii de Galati facura varza orasul si au corupt pana si sugarii?! Hai sa fim corecti si sa visam la lucruri reale nu la cai verzi……A, si inca ceva; un administrator poate sa stea zi lumina la birou, 365 de zile din an si sa faca ,,nyet trebsoara”‘ si sa ia banutu’ iar un administrator bun sa plece si saptamanal in lume si sa coordoneze asa incat sa nu se simta lipsa….E chestie de management, experienta si bun simt,! Iaca-ta ca avem si noi un primar care chiar are asa ceva desi multi dintre voi din astia care nu au sange in instalatie nici macar sa-si spuna numele de la mama-sa ( cu cratima!!!)nu puteti sa intelegeti si sa acceptati fiindca :,yok putilinta!!!.Hai pa!

 7. Nu se vede nimic facut de acest primar finndcă este lipsit de idei,perspectivî și personalitate.
  Amem ce am ales…pardon ce am furat

 8. Nu se vede nimic facut de acest primar finndcă este lipsit de idei,perspectivă și personalitate.
  Avem ce am ales…pardon ce am furat

 9. la inceput eram sceptic in privinta primarului…incet-incet ma convinge prin fapte,prin modul transparent de conducere….bravo lui,e un mod Atipic,dar parerea mea ca prinde bine…sa nu ne asteptam la minuni!!!Rabdare si intelegere,tipic romanului sa se faca repede!! Un sincer bravo dlui Primar! Respect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.