[jwplayer config=”player” file=”http://youtu.be/ZuY7slAydiY”]

9 COMENTARII

 1. cati taximetristi sunt in mangalia?chiar este nevoie de fiecare data sa se faca intalnire speciala cu taximetristii?de ce?sunt doar evazionisti, preturile te rup, dar sunt oamenii din campanie platiti de primarul impus.radule s-a terminat campania !!!! Trezeste-te!

 2. dar Calin George cine este? Alt consilier al primarului? Fost comisar la Garda Financiara Constanta? De ce nu este transparent primarul sa ne spuna toata echipa pe care a adus-o de la Cta?

 3. ofiterul pensionar vucea cu mentalitate de comunist nu cred ca este potrivit sa ocupe aceasta functie are vrajeala dar nu corespunde primarul are nevoie de oameni competenti tineri cu singe nu mos vucea

 4. Eu cred ca si cel mai simplu om va intelege ca toti taximetristii ar vrea sa plateasca taxe ce vor merge la medicamente ,seringi,pensii etc si ca evaziunea o face Burghezia Taximetristica-proprietarii de taxiuri:profesori politisti,militari,fata lu cutare ,cumnata lui cutare TOTI “AGRETI ” DE PRIMARI .Primaria acorda autorizatiile(locurile)si le acorda doar asfel ca sa functioneze SPAGA’-De ce sa mearga bani la sanatate sau alte opere sociale. Sclavii sint doar sclavi.Toti stiu:securisti jandarmii,politisti,aia de la finante ziaristi.

 5. Domnu taximetrist rade ca politistii locali si de la transporturi nu stiu ce acte sa ceara . Nu-i problema ( se rezolva ) …. e posibil sa vina unii care stiu ce sa ceara ….. Gura bate …. !! Si…. sa intelegem ca domnii taximetristi vor sa circule cu taxiul prin curtea politiei nationale ??? Visul lor se va indeplini ….. cu siguranta . De aceea …. e bine sa aiba toate actele la ei , si vor fi sprijiniti sa ajunga in curtea politiei .!!!

 6. In Mangalia sunt 162 de locuri de taxiuri si 25 din ele libere , asa ca nu e vorba de spaga.
  Pe timpul lui Radu au intrat doar 5 sau 7 asa ca nu au cum sa fie oamenii lui cand au autorizatii date de pe vremea lui Iorgus si jumatate au purtat afisele electorale cu Tusac.
  Domnii taximetristi nu vor sa circule prin curtea politiei nationale neaparat ci sa nu mai vina autobuzele in gara ca SA DUCA EI la autogara sa ii poata jecmani.
  Nu este cel mai mare tarif din Romania Fly taxi din Bucuresti au tarife mai mari cu 0,20 lei .
  La capitolul acte cerute este vorba de politistii rutieri care cer doar autorizatia fara a sti ca aceasta este valabila DOAR in prezenta a inca 6 acte printre care contractul de dispecerizare . Asa ca receptivule lasa amenintarile si ia aminte ca procesul verbal de sanctiune nu se comunica vecinului ci contravenientului , prietenii stiu de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.