Va reamintim ca in urma petitiei adresata de asociatia  Drepturi Civile  din Mangalia, care se referea la exploatarea gazelor de sist, o comisie parlamentara europeana a decis urmatoarele:
Petiția nr. 0444/2012. Comisie dedicata petițiilor pe tema exploatării gazelor de șist în Uniunea Europeană (9 octombrie 2012)

Avem plăcerea de a vă informa că o Comisie privind explorarea și exploatarea gazelor de șist în cadrul Uniunii Europene va fi organizat de către Comisia pentru petiții, în colaborare cu Departamentul Politic  pentru drepturile cetățenilor și afaceri constituționale, la data de 9 octombrie 2012, între orele 15.00 – 18.00, în sala de reuniuni JAN 4Q1.

Comisia vizează examinarea petițiilor transmise de către cetățeni pe marginea acestui subiect, în prezența unor experți, autorități locale și petiționari. Programul preliminar al Comisiei va fi disponibil în cursul lunii septembrie.

Reuniunea va avea loc în clădirea József Antall (JAN) a Parlamentului European (rue Wiertz 60, 1047 Bruxelles), în sala 4Q1. Veți fi întâmpinat de către personalul nostru la centrul de acreditare pentru vizitatori. Vă rugăm să vă prezentați la timp. Centrul de acreditare se află în zona pietonală de lângă Place du Luxembourg, la dreapta clădirii Altiero Spinelli (a se vedea harta alăturată).

 În timpul Comisiei, veți putea, dacă doriți și cu acordul special al Comisiei pentru petiții, face o scurtă declarație de maximum cinci minute.  În acest caz, ar fi util, în prealabil, să puneți la dispoziția secretariatului Comisiei pentru petiții textul declarației dumneavoastră, astfel încât acesta să poată fi distribuit interpreților. În acest mod, membrii vor fi în măsură să discute petiția dumneavoastră.

 
Cu stimă,

Secretariat

Comisia pentru petiții

 

3 COMENTARII

  1. nici nu vreau sa aud de asa ceva in jurul mangaliei pe o raza de 45km. moartea naturii inseamna, in viitor si pt noi. astia vor sa ne alunge din zona…???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.