Consiliul Local Mangalia a aprobat în şedinţa de vineri, 21 septembrie, un proiect de hotărâre privind înfiinţarea şi stabilirea sediului social al SC GOLDTERM MANGALIA SA, ca urmare a reorganizării prin divizare parţială a Regiei Autonome de Gospodărire Orăşenească, Locativă şi de Drumuri Mangalia.

Potrivit primarului Cristian Radu, noua societate se va ocupa de furnizarea căldurii şi apei calde în Mangalia, după ce CL a denunţat unilateral contractul cu SC Callatis Therm. “Era necesar ca membrii CL să aprobe proiectele privind furnizarea agentului termic, întrucât mai este puţin timp până la iarnă şi trebuie rezolvată această problemă”, a subliniat edilul Mangaliei.

În şedinţa CL s-a mai votat un proiect de Hotărâre privind aprobarea intenţiei de cumpărare de către municipalitate a bunurilor de preluare aferente contractului 4450/2003, încheiat cu societatea care a preluat furnizarea agentului termic de la CL Mangalia. Totodată, consilierii municipali au aprobat acordarea de ajutoare pentru încălzire familiilor care folosesc combustibil solid-lemne, în limita unor plafoane stabilite în funcţie de venitul pe membru de familie.

Cu aceeaşi ocazie, s-a adoptat un proiect de Hotărâre privind construirea de locuinţe sociale pentru tineri, precum şi un alt proiect privind Regulamentul de acordare şi stabilire a criteriilor de repartizare a locuinţelor sociale şi cele în regim de închiriere. CL Mangalia a mai votat un proiect de Hotărâre referitor la acordarea de gratuităţi pentru transportul urban pentru unele categorii de persoane.

Comunicat Primaria Mangalia

4 COMENTARII

  1. societate pe actiuni? si cine sunt actionarii??? nu cred ca se va schimba ceva. doar proprietarul firmei. rusine.

  2. dar concret nu spuneti nimic….o sa inghetam iar la iarna???? asta e concret….va invatiti in juru cozii de luni de zile dar adevaru unde este???? pe noi, locuitorii acestui oras asta ne intereseaza, CALDURA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.