Peste 40 de posturi vacante la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol

2
14082

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, Județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a următoarelor funcții contractuale, vacante, confort atașament:


Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 mai 2021, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 02 iunie 2021, ora 10:00: proba scrisă;
  • 04 iunie 2021, ora 10:00: proba interviu/practică.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Sanatoriul Balnear şi de Recuperare din Techirghiol, str. Dr. Victor Climescu, nr. 34-40, Județul Constanța, 0241/481.757.

2 COMENTARII

  1. de unde sa aiba vechime in munca tineriii – se cere cate 6 ani vechime ( multi au diplome) , dar n-au apucat sa lucreze . Angajati si pensionari , ca va puteti baza pe ei ?Tineriii tot asteapta sa va faceti voi mila sa-i angajati . Lasati pilele si angajati oamenii scolarizati si competenti, vor si ei sa traiasca !!!

  2. Lăsați tinerii sa muncească, sa lăsați lumea sa muncească si nu mai cereți aberații la interviu si cv -uri ca o s ajungem o țară de CACAT!!!!! Ce tîmpenii cereți!!!!!!!! LĂSAȚI LUMEA SA MUNCEASCĂ DACĂ AVEȚI NEVOIE DE OAMENI!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.