Amenzi de peste 15.000 de lei, aplicate de jandarmii constănțeni, pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19

0
208

În perioada 30.04-07.05.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Cu aceste ocazii au fost aplicate 263 sancțiuni contravenționale, din acestea 232 au fost avertismente, iar 31 amenzi în valoare de 15.500 lei.

În aceeași perioadă, jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 9 persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.

Recomandările jandarmilor:

-Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.

-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!

-Informați-vă doar din surse oficiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.