Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, vineri, 2 august, în cadrul unei şedinţe ordinare mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la modificarea şi completarea Regulamentului de gestionare a populaţiei canine din municipiul Mangalia. Potrivit noilor reglementări, pentru câinii care au fost încredinţaţi anterior, în baza declaraţiei angajament, ridicaţi de pe domeniul public de către echipajul specilizat, taxa de revendicare în valoare de 212,54 lei va fi dublată la a doua şi următoarele revendicări.

Comunicat de presa Primaria Mangalia

7 COMENTARII

  1. in tarile civilizate,cand iei un caine de la adapost, faci un angajament scris; cainele este microcipat; daca il abandonezi, amenda este de circa 3000 de euro;

  2. Mergeti pe George Murnu unde o femeie de la o casa da de mancare la un maidanez si il protejeaza. Acum a scapat de vreo 2 zile un alt caine dintr-o curte alaturata, unde am inteles ca vine cineva mai rar si maidanezul il intarata pe ala din curte si a muscat deja un om. Baba aia cand ii spuneam sa nu mai dea mancare facea si tipa urla acum cand a muscat pe om se face ca nu stie nimic ca ea nu are nicio treaba. Eu am caine de “scandal” dar daca ii dau drumu in secunda urmatoare imi vine garda ca suna baba zice ca fac lupte de caini dar daca ma musca se face ca nu stie nimic. Daca nu as bate-o numai in gura ca pe coasa!!!!!! Merge-ti frate si filmati acolo si arata-ti la babele astea care iubesc animale …………….. in gura lor.

  3. Eu am luat cainele de la adapost dar m au inselat. Ii lipseau doua bile dintre picioarele din spate. Vreau banii inapoi.

  4. Ce-i ce nu le convine sa puna mana sa creasca un copil sa aibe cine-i spune mama ori tata si multumi la batrinete, mai auzi cate unu ca daca se trage din cine stie ce …, totul depinde de tine daca nu stii sa-l educi: creste caini daca altceva nu esti in stare si plateste atat cat impune legea. Pai daca si tiganii cresc caini la bloc si toti sarantocii si mizerabilii ce-i lasa sa-si faca nevoia peste tot la colt de scara si n.n.locuri, sant si la noi pe scara tot felu de jigodii ce nu au copii dar cresc pisici si caini astia-s niste … ANIMALE!Unii se considera destepti foc, cu suflet mare zic ei de-i pupa si-n fund si-n … oare gandesc cand ai ling, altii fac si sex, aici au ajuns ei cu gandirea ca si base.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.